Se så fiiine invitasjonene til bryllupet blir!!

I dag kom mamma og hentet meg tidlig fra skolen fordi vi skulle hente invitasjonene til bryllupet. Vi tok bilde av meg og Geir sammen når han besøkte i går og jeg syns de ble egentlig ganske fine<3

Blir sykt kult og vise de frem til klassen! Håper jeg får invitere Sara og Anniken og Line.....

I morgen skal foresten jeg og mamma inn til byen og se på bryllups kjole. Yeeeei!! Det gleder jeg meg skikklig til :) Lover og blogge masse fra kjole prøvingen. Hade<3<3121 kommentarer

Katarina

15.09.2014 kl.13:40

UNNSKYLD MEG THEA LILLE VENN. Uansett om jeg ikke aner hvem du er. Så tror jeg du er på vei til å gjøre din livs største tabbe! Om dette bare er tull for å få oppmerksomhet er det helt sykt. Uansett da du burde IKKE GIFTE DEG SOM 12 ÅRING!!! Uansett om moren din vil det. Det er faktisk ditt liv ditt valg. Å det er galt. Veldig veldig veldig galt. Jeg tenkte egentlig å alldri kommentere, men nå er det på tide å få det ut. Du sier selv duegentlig IKKE vil men fordi moren din er så glad for at "det skall skje" så gjør du det for hennes skyld. Det er ikke slik det skal være. Vet du egentlig hva det å ELSKE noen er. Dropp det vesla!! Uansett om du tror d blir bra eller at du får alt du peker på. That is only in your dreams. Jeg er 19 blir 20 i nov.. Å har nettopp blitt forlova. Men jeg vet hva å elske betyr. (Å et forhold/giftemål) inneholder mer en bare bryllup. Har du noen gang tenkt på kyssing holding av hender sex å vise kjærlig het å hva med å danne en familie!? Du er så alt for ung. Å viste du at det er 18 års grense på å egentlig gifte seg i norge!? Å at han mest sannsynelighvis vil flere ting en d du vil å d du gøler deg klar for. Lovelig sexualitet =16 år. Røyking og alkohol 18. Du vet at om han noen gang har sex med degfør lovelig alder så kan han få fengsel straff. Han elsker deg ikke. Du elsker ikke han. Jeg elsker han jeg er sammen med å sksl faktisk prøve brudekjoler på torsdag i uka her. Jeg er ca 20 å han er 23. Håper du skjønner at jeg blir redd for deg å kun vil ditt beste. Plis plis ikke gift deg med han!:) Fra bekymra meg.

Ann-Hilde

15.09.2014 kl.13:48

Dette er egentlig bare komisk..

Oline

15.09.2014 kl.14:00

åå!! du er så heldig, jeg vil gjerne komme!!! kan jeg?

Amalie

15.09.2014 kl.14:11

Kor søtt🎀

Sonja

15.09.2014 kl.14:30

Syns dette er absurt! Dette er ikke i nærheten av hvordan verkligheten ser ut for de som egentlig går igjennom dette. Dere får det å se ut som om dette vore noe morsomt å gå igjennom "yeeeyyy gleder med skikklig til kjole prøvingen"

anna

15.09.2014 kl.14:30

er dette tull eller skal du faktisk gifte deg med en gammel man og du er bare 12 år. det er jo ike lovlig en gang. HAHAHAHAHA

Cathrine

15.09.2014 kl.14:42

Hvorfor skal du egentlig gifte deg med en du ikke kjente før for noen uker siden?! Du er 12 og han 37! Men uansett så er det litt søtt på en måte✌😏

Birgitte

15.09.2014 kl.14:47

Helt enig med Sonja over her! Det er jo bare utrolig merkelig hele greien, det fremstilles jo som noe positivt ut ifra hvordan følelsene hennes rundt dette blir fremstilt!

STOPPbrylluppet

15.09.2014 kl.14:52

det er lurt at du stopper dette nå, geir er så gammel, du bor i norge, det er ganske unormalt, du bør vente minst 8 år til før du gifter deg.

:)

15.09.2014 kl.14:53

Hva driver dere med ? Helt seriøst ?

Dette er så forbanna urealistisk i forhold til hvordan tvangsforhold er !

Dette er FLAUT ! Ta dere sammen å les litt mer om hva dette er før dere lager en blogg... Nei, vettu hva !!

Idapida

15.09.2014 kl.15:08

Dere vet vel at det er Plan som står bak denne bloggen? Men ja, det er faktisk sykt at det er tvangsekteskap flere steder i verden..

jorunn

15.09.2014 kl.15:12

Og dere over har enda ikke fått med dere at dette er Fake og laget for å sette lys på tvangsekteskap rundt om i verden?? Syns bloggen klarer bra å fremstilles som ekte, men folkens dere skjønner vel at dette ikke er sant!

Peter

15.09.2014 kl.15:15

Hvorfor blir folk så sinte ?

Er det ingen som forstår at hele opplegget er kun for å sette fokus på barneekteskap ?

Slutt å kjefte på plan, og legg dere heller i selen for å få slutt på barneekteskap i andre kulturer.

Det er jo tydelig provoserende, så hvorfor ikke rette det sinnet dit det betyr noe.

15.09.2014 kl.15:15

Dette må være tull. Foreldre og familien til begge to KAN IKKE GODTA DET. SYKT

Anki

15.09.2014 kl.15:19

Jeg er enig med Sonja og Birgitte. Dere setter det frem som om jenta ønsker dette og er begeistret og jeg er redd det kan bli tatt ut av sammenheng og bli brukt som bevis av de som er for tvangsgifting av unge jenter. De kan rett og slett vise til bloggen og "se hvor glad hun er". Hvis jentene synes det er så stas, hvorfor i all verden skal man slutte med dette? Veldig skummel og muligens veldig skadelig vri dere har laget her.

Linda

15.09.2014 kl.15:22

Kjære dere alle sammen! Dette er en kampanje PLAN har for å få våres oppmerksomhet. I andre land så er det faktisk lov å gifte bort barnet sitt til en onkel eller venn av familien. Selvom pesonen er 3 ganger så gammel. Slike ting er ikke lov i Norge, men dette her er en måte å vise det fram på, OM det skulle ha skjedd her i Norge. Thea er en fiktiv person!!! Plan har fått oss til å åpne øyne våre for hva som fasktisk skjer andre steder i verden!!! Få opp øya folkens, sånn er det desverre for andre en oss. INGEN skal måtte gifte seg når de er barn!!

Anette

15.09.2014 kl.15:27

Til alle som trur dette er ekte eller som misliker bloggen, dette er eindel av Plan Norge sin nye kampanje MOT tvangsgifting av unge jenter.

http://stoppbryllupet.blogg.no/

merethe

15.09.2014 kl.15:28

Altså, nå er ikke denne bloggen for å vise tvangsektesakp i india feks. Men i Norge, hvor et bryllup blir planlagt på denne måten. Det er også en blogg via plan for å vise hvor galt det er. Mange tenker at om det skjer i india, afrika, sri lanka, sør-Amerika så påvirker det ikke oss, men om det skjer her i landet så raser vi! Tenk på 8,9,10,11 og 12 åringer som blir giftet bort til menn i 40 og 50 årene!!

Ingrid

15.09.2014 kl.15:35

Jeg lurer på hvilke reaksjoner "Geir" får på gata nå om dagen. Bare en tanke, i og med at det jo kommer fram en del... interessant i kommentarfeltet. Stå på PLAN.

Pia

15.09.2014 kl.15:41

Forstår dere virkelig ikke at dette er en aksjon mot barn som blir tvangsgiftet? Se både øverst og nederst på bloggen så linker det til PLAN NORGE! Gå inn der så ser dere bakgrunnen til denne bloggen. Theas blogg er oppspinn, men mange andre barn blir tvangsgiftet, og det kan vi gjøre noe med!

15.09.2014 kl.15:41

Haha, har egentlig noen av dere som kommenterer lest nyhetene på TV2.no? Dette er ett budskap på å vise hva som faktisk skjer rundt om i verden.

15.09.2014 kl.15:50

Ingen som har fått med seg at dette er en joke? Se på datoen da folkens...

11.10

Dette er noe Plan Norge har stelt i stand

Jeg synes det er bra folk reagerer uansett, for det er nettopp det som er målet med denne joken. At det er ikke normalt, men i andre land kan dette faktisk være normalt. At unger i 12års alderen blir giftet bort. Tenk på det. Dette er en sak som folk i andre land kanskje ikke hadde reagert like sterkt på.

Tankevekker :)

15.09.2014 kl.15:52

Til alle dere som har kommentert; DETTE ER EN AKSJON MOT TVANGSEKTESKAP! Det skjer nesten hele tiden i utlandet, og grunnen til at denne bloggen er opprettet er vell at alle skal få se hvordan det er. Det står også helt øverst på denne bloggen at TVANGSEKTESKAP bør stoppes. Les om saken før dere kommenterer folkens.

Line

15.09.2014 kl.15:53

har ikkje dåkk fått med dåkk at dette er en aksjon mot tvangsekteskap? Syns det er sjukt å se at dåkk reagere viss en nordmann blir tvunget til å gifte seg enn de som ikke har nordisk utseendet. helt utrolig! mange av våre landsmenn blir faktisk tvunget til å gifte seg, og til og med i her i Norge. Når det er ein som har nordisk utseendet, og blir tvunget te å gifte seg, så ble det rabalder! Så utrolig egentlig! Når det er en utlending som blir tvunget, så gidde ingen å bry seg. Helt patetisk egentlig. Og eg e glad for at dere får dette på søkelyset. Bra dåkk brukte en nordmann, slik at fleira reagerer sterkt :)

takk for meg.

Monica Wuttudal

15.09.2014 kl.15:57

De skriver jo bloggen ut ifra en jentes standpunkt. Kan godt hende at de jentene som blir tvangsgiftet føler en spenning og kanskje litt glede til å begynne med. Kanskje det lurer litt på hva som skal skje. Utrolig bra av plan å ta tak i dette problemet. Vi får nok lese en helt annen "hverdag" i denne bloggen etterhvert. De skaper uansett blest om dette problemet og det er det som er hovedsaken. Målet er vel å få bedre bevissthet rundt dette probleme. Og å provosere. Noe de allerede har klart!.

Andrea

15.09.2014 kl.16:01

Det er bare for å vise at det gjøres i andre land. Søk på plan fadder et eller annet ig det står at det er fake, men det er de som på en måte har fått henne til p gjør det... Ikke tro på det eller si at det er fake osv... Hun hjelper bare plan med å vise at det skjer i andr land. Ja, det er fake tror heg. Men hun gjør bare at "stunt"

bibi

15.09.2014 kl.16:02

Hvis noen ikke har skjønt det så er dette en kampanje av Plan for å sette fokus på tvangsekteskap.

Jeg synes dette er en genial ide, de oppnår det de er ute etter; å provosere og engasjere.

Til dere som mener at dette er helt feil å framstille det så positivt og sier dere aldri vil støtte Plan etter dette: for det første må det nesten være skrevet på en slik måte på en norsk blogg for å prøve å gjøre situasjonen litt mere "norsk" og gjøre det en smule mer realistisk og mulig å sette seg inn i for oss som har vokst opp i Norge og livet for de jentene som faktisk blir giftet bort er så fjert at vi ikke klarer å forestille oss det.

For det andre er det ikke slik at alle jentene som blir giftet bort, slepes hylende til bryllupet. Jeg vil tro de fleste ikke gleder seg slik som "Thea", men for dem som har vokst opp hele livet med tanken på at de en dag skal gifte seg med en fremmed, er det nok ikke så skrekkinngytende. Kankje har den nærmeste personen i livet deres, moren, gått gjennom det samme.

Og dessuten er ikke tolvåringer i stand til å forstå hva et ekteskap betyr for resten av livet deres. Dersom foreldrene, som er de fornuftige, forteller hvor fint det skal bli å gifte seg og hvor morsomt bryllupet skal bli, er det kanskje mange jenter som reagerer litt på samme måte som "Thea", selv om jeg vil tro de gruer seg til å flytte fra familien.

Det at jentene tilsynelatende "går med på" å gifte seg, gjør bare tvangsekteskap mye vanskeligere å bekjempe, og det er genialt av Plan å lage denne kampanjen for å vise hvor sterkt vi reagerer når dette skjer i Norge, men ikke løfter en finger for å gjøre noe når det skjer hver dag i alle land.

15.09.2014 kl.16:05

Håper alle her forstår at dette er et virkemiddel Plan Norge bruker. Dette er for at vi skal få opp øynene og se at hver dag blir flere tusen jenter giftet bort - i alderen til "Thea". Grunnen til at denne bloggen får mye oppmerksomhet er at det er en norsk blond typisk jente som skal bli giftet bort. Med en gang vi ser det, så bryr vi oss. Hva med ALLE de stakkars jentene verden over som blir giftet bort og ikke får oppmerksomhet. Syntes Plan Norge har gjort en MEGET god jobb ved å bruke Thea som en metafor og virkemiddel. Det fungerer! Synd bare ikke alle skjønner greia bak det..

hva faen?

15.09.2014 kl.16:14

Kjære lille deg, du er 12 år, ikke 20, du skal ikke synes dette er greit. Tenk på alt du kommer til å gå glipp av, viktige livserfaringer som første hjertesorg, første ordentlige forhold. Du kommer til å gå glipp av første balldate, noe som er noe av det mest spennede og morsomste i hele verden. Kjære søte deg, ikke gjør dette imot deg selv! Dette er viktige livserfaringer som alle burde få oppleve! Ikke gå glipp av det!

Matilde

15.09.2014 kl.16:16

Forstår dere ikke at dette har med å gjøre at barn i andre land blir giftet bort i så ung alder? De vil vise hvor synd det er på de barna

Bli Plan Fadder.

15.09.2014 kl.16:18

Kjære dere som leser, men ikke leser. Ta en titt på headingen og linkene der. Dette er en aksjon fra Plan Norge for å sette fokus på barneekteskap.

Du reagerer villt om det skjedde i Norge; hvorfor ikke hjelpe til med å stoppe barneekteskap i andre land?

Bli plan fadder nå.

Mari

15.09.2014 kl.16:20

Dette er bare en blogg som er basert på tvangs ekteskap. Ærlig så ja det skjer sånn i utrolig mange land. Men jeg tviler på at Norge kan redde alle barna som blir gifta bort.

Jeg synes at denne bloggen er helt påtryne. Jeg har også melt i fra til barnehvernet. Også får jeg vite at denne bloggen er tull. Nei serr dere som er bak denne bloggen får 0 resept fra meg

Ole

15.09.2014 kl.16:21

Syns det e litt flaut, at det ikke e fleire som veit at det hær bare e en reklame for en hjelpeorganisasjon som ska forhindre tvangs ekteskap i andre land. Bloggen e laga før å sett det litt på spissen!

Aase Ludina

15.09.2014 kl.16:23

Jeg synes dere ikke burde være så slemme mot PLAN som lagde bloggen, de gjorde så bra de kunne! Meningen er å vise, på en kanskje litt overdrevet måte, at jenta fortsatt er et normalt barn. At tvangsekteskap hadde vært anderledes i Norge enn i andre land. Og det at noen skriver at det er søtt, viser bare at Norge ikke vet mye om tvangsekteskap.

Hilsen AL

Elly Klepp

15.09.2014 kl.16:27

Dette er en blogg basert på fiksjon i samarbeid med Plan Norge som skal illustrere hvordan unge jenter på Theas alder faktisk har det flere steder i verden. Thea skal ikke gifte seg, men hun får fram en viktig sak blant verdens borgere ved å skrive det hun gjør.

Jeg må si dette er en meget god måte å problematisere et slikt tema på! Selv om ikke Thea skal gifte seg i en alder av 12 år, er det likevel et stort antall jenter som opplever dette.

Stor ros til Plan Norge.

InoSc

15.09.2014 kl.16:29

Alledere som leser blogger og sier at dette er patetisk, og at hun bør skamme seg osv, kanskje dere bør lese dere frem til hva denne bloggen egentlig ble laget til :)

Synes det er en bra måte å skape oppmerksomhet rundt dette med tvangsekteskap.

15.09.2014 kl.16:30

SLAPP AV ALLESAMMEN!!!!

dette er en blogg for Plans jenteaksjon for å stoppe barnebryllup!!

Tror dere virkelig på dette? I norges land??

AffiMizza

15.09.2014 kl.16:39

Denne bloggen er ikke ekte. Plan Norge skrev dette på Instagram sammen med et bilde av bloggen til Thea: "På theasbryllup.blogg.no kan du lese om 12-år gamle Thea som skal gifte seg med 37 år gamle Geir. Nå kan vi avsløre at bloggen er en del av årets jenteaksjon hvor temaet er barneekteskap. For selv om Theas blogg ikke er ekte, er dette den brutale virkeligheten for de 39 000 barnebrudene som giftes bort hver eneste dag. Les mer på stoppbryllupet.no #stoppbryllupet #planfadder"

Hanna

15.09.2014 kl.16:40

Hallo alle sammen, ta å ro dere ned, Plan Norge vil bare vise alle hvordan er slik ung jente kan tenke når det handler om tvangsekteskap! Hadde de laget en blogg hvor de sa at de var hvem de er så hadde ikke befolkningen reagert slik som nå, det var slik en reaksjon de ville ha, en sjokkreaksjon. De valgte også å skrive innlegget og late som at de var en vanlig tolvåring fra Norge, for å skape oppmerksomhet, det er sant at ikke alle tenåringer er like i alle land, men alle er på samme alder og det er det som teller! Min mening er at de har gjort en god jobb med å lage denne bloggen, de har skaffet oppmerksomhet rundt et tema som er utrolig viktig!

Lene

15.09.2014 kl.16:47

Dere som kommenterer, har dere ikke fått med dere at dette er ett stønt fra plan? Det er for å bevisstgjøre oss for hvor mange jenter som blir giftet bort. Det er 39 000 jenter hver dag som blir giftet bort. Kanskje dere skal begynne å lese litt i media, så hadde dere fått med dere denne saken.

Anonym

15.09.2014 kl.16:50

Tror dette kanskje er er prosjekt via PLAN fadder? Siden det er reklamer under og over bloggen om STOPP bryllupet kampanjen, for det handler sikkert om at mange barn i andre land som f.eks india blir tvangsgiftet?

Francisca

15.09.2014 kl.16:53

Dere som leser denne bloggen, dere har vel skjønt at dette er et opplegg for å få folk bevisste på at det faktisk finnes unge jenter som blir tvangsgiftet bort i ung alder.... bare klikk helt øverst på reklamen til Plan for å lese videre :)

Marte

15.09.2014 kl.16:54

Kjære alle sammen som tror at denne bloggen er ekte. Det er den virkelig ikke. Den er laget for å sette fokus på hvordan unge jenter blir giftet bort i andre land. Thea på 12 år skal ikke gifte seg med Geir på 37, det er ikke lov i Norge. Vi blir bare minnet på hvor grusomt unge jenter i andre land har det.

Heh..

15.09.2014 kl.16:56

Dette er ikke ekte, noe som plan-fadder også har bemerket. Bloggen viser hvordan en liten jente kan bli lurt til å tro at å gifte seg er kult og morsomt, når det egentlig ikke er det for en liten jente. "Thea" skriver bare om kjoler, festen, ringen-- noe som ikke er uvanlig for en på hennes alder. De prøver å vise hvordan en jente kunne ha blitt tvangsgiftet her i Norge, ved å bli blindet med kaker og gaver.. Men seff er det mye verre i andre land.

Maria

15.09.2014 kl.16:58

Synes det er ganske komisk hvor mange som ikke skjønner hva dette er. Det er ikke noen privatpersoner som har gått sammen for å lage en tulleblogg om tvangsekteskap, det er en kampanje fra PLAN som handler om at vi reagerer mye sterkere på tvangsekteskap i Norge enn i andre deler av verden hvor det faktisk skjer. At noen sier de aldri skal støtte PLAN etter dette er bare patetisk, dette er en veldig god og gjennomtenkt kampanje som virkelig vil få folk til å tenke på hva som skjer mange andre steder i verden.

15.09.2014 kl.17:01

??? er dette en kødd? det finnes grenser

15.09.2014 kl.17:02

Skjerp dere alle sammen! Ingen som følger med på nyhetene??

Dette er en blogg TV2 står bak.

Dere vet sikkert like godt som meg, at i mange land, blir jenter på denne alderen tvangsgiftet. Det er dette som er poenget i bloggen! Hvordan en 12 åring som blir giftet bort faktisk har det. Hjernevasket til å tro det er greit og bra.

Så dere mennesker som gjemmer dere bak en skjerm og kommer med dritt, mener moren hennes burde bli fengslet, gjør heller noe med de som faktisk blir tvangsgiftet.

Andrea

15.09.2014 kl.17:18

Du får jo bare hat-kommentarer jo😂

:)

15.09.2014 kl.17:20

Se øverst på bloggen. Dette er en av PN sine saker "Stopp bryllup"

Er om hvordan vi i Norge bryr oss med en gang det kommer noe sånt ut. Mens i andre land som faktisk unger som er 12 år må bli giftet bort.. PLAN NORGE

Sigrid91

15.09.2014 kl.17:21

Dette må jo være et PR stunt for at vi skal våkne opp å se at det FAKTISK er jenter på 12 år som gifter seg i verden, uten fri vilje. Hvis ikke er jo dette bare helt sykt..

Tina

15.09.2014 kl.17:22

Denne bloggen er cel heller for og få frem at barn er barn. De vet ikke bedre, og at foreldrebbe har ett ansvar for at dette ikke skal skje!

Det er jo ikke slik det foregår, men at det kan være slik barn tenker.. Det tror jeg nok. De vet jo ikke hvor galt dette er. Og at de faktisk kan si nei til foreldrene sine.

Cata

15.09.2014 kl.17:25

Er dette ekte? Eller er det fake.. Blir litt redd hvis det er ekte!

Er moren din utenlands?

Liv-Christine Hoem

15.09.2014 kl.17:26

Til alle som har kommentert over,

Skjønner dere ikke at dette er en del av Plan Norges prosjekt for å få slutt på barneekteskap og kjempe for jenters rettigheter? Bloggen er for å demonstrere hvordan jenter, spesielt i utviklingsland, føler og tenker, når de blir giftet bort til menn som er tre ganger så gamle som dem.

Plan Norge skriver på sine nettsider at:

"Mange steder kommer jentene til sist, blant annet når det gjelder helse og utdanning. Mange blir giftet bort mens de ennå er barn og blir gravide alt for tidlig."

........

15.09.2014 kl.17:28

Du er 12 år og skal gifte deg, serr.LOL det er ikke lov en gang, han manen og foreldrene dine bør bli sat i fengel hvertfal han manen som du kalleer Geir for å gifte seg med små barn

Hanna

15.09.2014 kl.17:29

Til dere som ikke har forstått det: dette er en kampanje fra plan Norge for å få folk bevisste på barnebruder. Det er hele 39000 av dem!!!!

15.09.2014 kl.17:31

Du er sikert en herlig, plikt oppfyldene ung 12 år gammel jente. men du, vær så snill. Hvis du blr tvonget eller truet eller no, å du må gifte deg i en alder av 12 år så vær så snill å ring barnevernet (http://www.barnevernet.no)!!!

Du må være 18 år før det er et gyldig ekteskap. eller så må foreldre og fylkesmannen godskenne dette.

Random

15.09.2014 kl.17:32

Kanskje folk skal gå inn på linken "om aksjonen" som er øverst på headeren.. Så skjønner kanskje alle hva som er poenget med denne bloggen?

15.09.2014 kl.17:33

Kan dere være så snille å oppdatere nettavisene inni mellom(eller i det minste bruke fornuften litt)?! Dette er en hverdag for utallige jenter rundt i verden og Plan Norge bruker karakteren "Thea" for å få dere alle til å åpne øynene litt. Ser ikke dere hvilket genialt PR-stønt dette er? Ser ikke dere hvor galt alle syns dette er når det plutselig blir framstilt som om det er ei norsk jente som står ovenfor et tvangsekteskap/arrangert ekteskap? blogg.no blir brukt som en kanal til å nå ut til norsk ungdom, for å få oss til å engasjere oss i dette temaet og det funker. Kommentarfeltene på denne bloggen tar helt av.

Jeg gjetter at ingen av dere har satt dere skikkelig inn i tvangsekteskap blant barn før denne bloggen var alt over Facebook og på topplistene på blogg.no. Ingen av dere hadde tatt sånn av dersom dette var en ekte historie fra et annet land. Det dere gjør nå med å reagere så sterkt dere gjør er å understreke et poeng - tvangsekteskap er grusomt på alle mulige måter! Det spiller ingen rolle hvilket land det skjer i, det er like ille uansett. Og dere som sier dette er et urealistisk perspektiv; ikke tro at alle jenter i alle land vet hva de går til i et tvangsekteskap/arrangert ekteskap. Husk at jenta de framstiller her skal være 12 år og uvitende.

Plan Norge har klart å engasjere så mange med denne bloggen og jeg sier det igjen: genialt PR-stønt!

Lene

15.09.2014 kl.17:40

Jeg syns dette er bra! Det setter fokus på hvor langt barn faktisk er villig til å gå for å glede sine foreldre. En 12 år gammel jente reflekterer nok ikke like mye som ei på 14! Og lojalitet til sine foreldre er noe mange faktiske ikke tenker over før de opplever det. Tenk på rusmisbrukere, voldsutøvere o.l. Deres barn vil gjøre nesten hva som helst for sine foreldre. Så hvorfor er dette da så hårreisende?!

Veldig bra PLAN!

may

15.09.2014 kl.17:47

Hei Thea.. Du må ikke tøyse med sånne ting det er alvorlig! jeg hadde ikke gifta meg nå. jeg er 14 og blir 15 du er får ung! jeg synes du bør slette denne bloggen og få deg et godt lv og ny start.. ikke gjør denne feilen igjen! du kommer til og bli mobbet og det er ikke så kult.. jeg synes du bør si unnskyld til alle leserene dine for og ha lurt dem :) gjør det før det utvikler seg enda verre ! jeg har vært borti noe lingende og værre

Marie

15.09.2014 kl.17:50

Syntes dette er en helt utrolig god kampanje! Det provoserer og skaper mye oppmerksomhet. I tillegg legger det vekt på uvitenheten til en så ung jente, og i hvor liten grad hun egentlig forstår hva dette faktisk kommer til å gjøre med livet hennes, og hva som kommer til å skje. Selvfølgelig ville det ikke ha foregått helt på denne måten i et U-land, rett og slett fordi det samfunnet vi lever i er annerledes. Men dersom dette faktisk hadde vært noe som skjedde her i Norge, så er det trolig slik det hadde sett ut. Bra jobbet, Plan!

Tina

15.09.2014 kl.18:02

Syntes dette stuntet er kanonbra av plan, og som handler om realiteten til mangen barn! Godt jobbet! Spent på å se hvordan det går med "Thea" frem til bryllupet 😊

Les dette

15.09.2014 kl.18:05

Dette er faktisk ikke fake dumme idioter. Det står faktisk om aksjonen om å stoppe bryllupet helt øverst. Trykk på den og undersøk den siden som komme opp, så får du sett at det er flere andre unge jenter på Theas alder som skal giftes bort.

Lolo

15.09.2014 kl.18:18

Jeg vet hva dette er, men jeg er ikke helt enig i at det er riktig fremstilt. Jeg så nettopp en deprimerende dokumentar om jenter rundt om i verden. Jeg tror ikke det er noen glede for en jente å se på bryllupskjole og se hvor fine invitasjonene er, hvis hun blir tvunget til å gifte seg. Jeg lurer på hva en jente fra et annet land, som faktisk opplever å bli tvangsgiftet til en eldre mann, byttet mot penger som blir brukt til å kjøpe en bil, ville tenkt og følt hvis hun leste dette? Jeg så nettopp en dokumentar om akkurat det, og den jenta var aldeles ikke lykkelig og glad. Men at dere får meg til å tenke og føle og skrive akkurat dette, er kanskje målet med aksjonen? For dette provoserer meg og jeg er ikke en person som aldri har brydd meg, aldri har sett eller blitt berørt, jeg vet. Jeg liker at dere setter fokusen på dette, men jeg er fortsatt litt usikker på om det er den riktige måten å gjøre det på, og skulle gjerne hørt deres tanker om denne bloggen. Hva er tanken bak den?

Lars

15.09.2014 kl.18:21

Dette var en god og kreativ måte å sette lys på dette problemet

Er det ikke greit i Norge, bør vi ikke akseptere at det skjer andre steder heller!
Selv forstod jeg at dette må ha vært en blogg mot tvangsgifting helt fra første gang jeg så denne bloggen, synes at det er en utrolig fin måte å få frem budskapet på eller hva jeg skal kalle det, men er veldig trist at det er så mange som klikker helt i kommentarfeltet. Er jo tross alt kommet en svær banner i toppen av bloggen her,,

Silje

15.09.2014 kl.18:30

Heia plan Norge. Det fikk satt i gang kjefta mange til folk hvertfall! Glad det blir aksjonert mot det!

Helene Granås

15.09.2014 kl.18:53

Herregud hvor folk overreagerer! Dette er jo ikke seriøst, om dere leser nederst på bloggen har plan en egen reklame!:-)

http://www.plan-norge.no/because-i-am-girl/fns-jentedag

Ingrid

15.09.2014 kl.19:00

Synes bloggen er et svært godt tiltak for å sette fokus på noe så alvorlig som barneekteskap! Om vi hadde hatt slike ekteskap i Norge ville det kanskje sett omtrent slik ut, og de aller fleste ser jo hvor absurd dette er. Å lage blogg ut av dette temaet skaper blest, og man klarer forhåpentligvis å nå ut til flere målgrupper, blant både store og små!

Rara

15.09.2014 kl.19:23

KKjempefint at dette er på agendaen, at fokuset på tvangsekteskap øker er flott. At så mange bryr seg er og bra. Denne rosa realiteten derimot stemmer ikke. Jeg er fullstendig innforstått med at dette skal skape debatt. Men realiteten er ikke så lik mine venner. Jenten som blir giftet vekk mot sin vilje har sett sine venninner og bli giftet vekk til eldre menn. Hun vet at den dagen hun står der og giftes vekk så er livet over. Hun fantaserer ikke om ridning, Jenny sin kjole eller invitasjoner. Hun drømmer og fantaserer om at hun legger seg om natten og ikke våkner dagen etter. Hun vet at hennes første møte med ekteskap er voldtekt, etterfulgt av graviditet som hennes unge kropp ikke er skapt for eetterfulgt av en fødsel som kan ta liv av henne. Resten av livet fortsetter den ene drømmen hver natt om å ikke våkne om morgenen.

Eline

15.09.2014 kl.19:28

Ganske teit å lage denne bloggen for det er vel 18 års grense for giftemål i Norge uansett

Lille meg

15.09.2014 kl.19:30

Eeehhhh vet du at gifte seg så tiligt er ulovlig i Norge. Jeg tror dette bare er fake! Hvis du har en video fra bryllupet og kanskje han "Geir" sier det på en video er det 1% kanskje at jeg tror på deg!

Jeg er bare redd for deg i tilfelle dette er ekte😰 du bestemmer over deg seg, og du kan si til moren din at bryllupet avlyses‼️fordi du ikke vil😤

Hilsen lille meg😕

Anna

15.09.2014 kl.19:42

Utrolig bra kampanje! Litt lette for oss nordmenn å reagere når en norsk hvit jente på 12 blir giftet bort til en mann på 37, dette er hverdagskost i land som f.eks India men hvor mange er det som reagerer da? ikke halvparten av de som leser denne bloggen. Noe av det beste jeg har vært borti, stå på!

Nikky

15.09.2014 kl.19:48

Jeg synes denne bloggen er litt feil forklart. Vanligvis, så er det slik at jenter som er tvunget til å gifte seg, avskyr det, jeg mener, de flest på 13 år vil ikke gifte seg med en 37 år gammel mann. De vil kanskje være glad fordi mannen er rik? :P Uansett, det her er bare for "ficsjonalt"...

15.09.2014 kl.20:04

jeg blir bare kvalm av og lese denne bloggen thea du er bare et barn du har ikke utviklet deg engang også skal du gifte deg med en voksenmann som er 25 år eldre en deg og du skjenner han ikke engang ! dette er galskap

kristine

15.09.2014 kl.20:16

dette er helt sykt om det er sant.

Aurora

15.09.2014 kl.20:18

Ro dere ned alle sammen! Se på REKLAMEN over headeren!!!! Dette er sponset av plan Norge, og det står med store bokstaver STOPP BRYLLUPET...hun skal ikke gifte seg:D

Jeanette

15.09.2014 kl.20:31

For meg blir det helt feil å lage en sånn face blogg for å legge fokus på et så alvorlig problem!! Kunne funnet en annen måte å legge fokus rundt dette problemet..

Charlotte

15.09.2014 kl.20:46

Beste kampanjen jeg har sett.

Tommel opp plan!!

Mariann

15.09.2014 kl.20:48

Er det flere enn meg som irriterer seg grenseløst over den elendige rettskrivingen på denne bloggen?

Kathrine

15.09.2014 kl.21:15

Fantastisk bra initiativ av Plan! Det er godt å se at folk reagerer, mot hvordan nordmenn (ikke) reagerer når det samme skjer i andre land. Og til de som har meldt dette til barnevernet osv, tenk dere i de landene dette skjer daglig, der man ikke har noe barnevern man kan melde en slik sak til? og der politiet ikke bryr seg fordi det er lovlig!? Få opp øynene for hva som skjer ute i den store verden folkens! Vi lever i vår egne lille boble her oppe i nord, vi har regler i øst og vest for at barna våre og oss selv ikke skal måtte gjennomgå dette. Det mangler desverre mange land. Blir spennende å se om/hvordan "Thea"s tanker og følelser om bryllupet endres når det nærmer seg. :) Godt jobba Plan, godt jobba.

Marte

15.09.2014 kl.21:33

Enten så er dette et veldig dårlig PR-stunt eller en 12 åring som gjør hva som helst for å komme på topplista på blogg.no.. :)

Frida

15.09.2014 kl.21:41

Det mange av dere ikke skjønner med tvangsekteskap er at det er jo virkeligheten til jenta. De blir jo født med at det å bli gifta bort er noramlt, og når foreldrene sier at det er slik det skal være, så er unger/barn veldig godtroende og tror at dette er riktig. Selv om mange ikke vil, så er det også mange som ikke vet bedre. Så at denne fiktive jenta "gleder" seg, er nok fordi det er det som "moren" har fortalt at er slik det skal være!

Utrolig bra gjort Plan, endelig setter noen lys på dette. Er så mange stakkars barn her i verden som dette skjer med hvem eneste dag :/ få en stopp på dette, uansett kultur og religion. Kjærlighet er noe du selv skal føle på, ingen kan bestemme for deg hvem du skal elske!!! INGEN..

Hilde

15.09.2014 kl.22:04

I stedet for å bli så fryktelig sinte burde dere gjøre som meg; bli jentefadder gjennom Plan Norge!

En som bryr seg om hva du helt sikkert vil

15.09.2014 kl.22:33

Jeg syntes det er din mening å velge hva du vil. Men da må du faktisk velge hva DU vil ikke hva andre vil. Dette er helt feil ifølge meg siden jeg foreksemplel er bare 15, og jeg føler livet så vidt har begynt. Kommer du ikke til å savne ungdomskjærster, være russ med bil og henge med venner. Gå ferdig skole, ha en hobby. Bo hjemme og grue deg til første gang du skal ha med en gutt hjem. Mest sannsynlig har ikke du fått levd ut noe av det du skal få gjort før du blir voksen. Vil du ikke ha et normalt liv, med moro og ikke noe stress ( bortsett fra skole da blæ)?<3 Men uansett dette er jo selvfølgelig ditt valg, jeg sier bare du kommer til å tenke tilbake og lure på hvorfor du ikke valgte og gå en annen vei. Dette er helt greit om du elsker ham, men om du IKKE er helt sikker på at du elsker han, IKKE GJØR DET! Du er 12 du har ikke fått startet ungdomsskolen engang, HELLO. Du kommer til å elske og bare være deg selv uavhengig av noen andre, flørte, finne på noe med venner, bli kjent med nye, kjærste alt mulig. Ikke det at du ikke kommer til å få oppleve noen ting, men bare du er klar over at alt det dette kommer ikke til å skje om du er GIFT. Jeg mener gift hallo det høres jo helt galt ut bare og nevne det. Hadde ikke du foretrukket og heller ha en kjærste en stund og dra på date og han frir og det er veldig romantisk og alt det der! Du har bare et liv, lev det som du foretrekker håper bare du ser hva du vil gå glipp av! <3 Syntes du er tøff, men bare vær tøff nok til å si nei om du ikke vil!

Hei

15.09.2014 kl.22:46

Jeg tror dette er noe tull..

Men hvis ikke så.. Vet jeg ikke hva jeg skal si!!! Du er 12år skal du liksom bo med en mann som du ikke kjenner.. Å i så fall hva er galt med moren din som har startet alt dette

Jeg syns synd på deg jeg

15.09.2014 kl.22:46

Veldig bra:) Om ikke folk har fått åpna øynene på at dette faktisk skjer der ute i verden, så får de det nå:) så bra Plan..

15.09.2014 kl.23:24

Dette Innlegget viser allerede en av de dårlige tingene med tvangsekteskap. At hun får mindre skole. Dette blir itillegg "Sett" fra en "liten jentes" synspunkt, og da skal ikke alt være så forferdeligt som det egentlig er. Små barn er lette å manipulere, og hvem vet hva moren kan ha fortelt henne? Vi burde ha litt åpne tanker.

(ja jeg vet selfølgelig at dette ikke er ekte)

sara

15.09.2014 kl.23:28

Väldigt bra! detta är så långt från vår vardag att man kanske glömmer att det faktiskt händer. wakeupcall!

heihei

15.09.2014 kl.23:32

noen må hjelpe denne søte lille jenta... jeg lover at når du blir eldre så for du interessen for å leve livet, være undom og gjøre dumme ting. ikke legg bort den mest kuleste tiden i livet ditt nå lille vennen <3

du må ikke bare bli med på dette fordi din mor sier det, stå for dine egene meninger og dine veier igjennom livet. jeg lover deg at dette virkelig ikke er bra! jeg kan gjøre alt du vil for at du ikke skal være med på dette, dette er ditt livs største tabbe..

Julie

16.09.2014 kl.00:00

HERREGUD FOLKENS, hvor dumme går det ann å bli?

Denne bloggen er laget for å se tvangsekteskap fra et annet perspektiv. Altså fra en helt vanlig, norsk 12-årings liv. Meningen er at vi skal se hvor absurd det er og at vi skal jobbe for å forebygge dette

Dette er helt genialt gjort av Plan! Får folk til å sette ting i perspektiv, om noe som er så utrolig viktig at vi forebygger

martin

16.09.2014 kl.00:07

Til dere som enda ikke har fatta det.... klikk inn på PLANs linker i headeren og LES, for pokker !

Don't wreak havoc før dere faktisk skjønner hva ting dreier seg om, vær så snill?!

Personlig syns jeg dette er et utrolig intelligent trekk av PLAN for å få folk til å stå opp og vise avsky for barnebruder og tvangsekteskap, for det er barbarisk. Likevel trist at virkemidlene må omfatte en "norsk 12åring" før folk reagerer.....

Elise

16.09.2014 kl.00:13

Denne plan-kampanjen er utrolig god, men utrolig mange, som ikke har fått med seg kampanjen, som dømmer lille Thea på 12 år, selv om det er moren og Geir som står bak dette giftemålet, som om hun kan stoppe det hele selv. Syntes folk burde tenke seg mer om før de går ut å slenger dumme kommentarer til unge jenter.

Ani

16.09.2014 kl.00:50

Utrolig tankevekkende kampanje, og ikke minst VIKTIG.

Kvinnekampen er neimenn ikke fullendt.

Kvalmende og utrolig TRIST ikke minst.

Cecilie

16.09.2014 kl.00:57

Jeg er lærer for 7.ende klasse, og de skriver alle sammen heeeelt annerledes enn det du gjør. Det virker som om du prøver hardt å skrive feil på enkelte ord, og det virker som om du gjør deg barnslig med vilje. 12 årigner har gjerne mange flere gramatikk feil, men er fortsatt mye mer modne enn det som kommer frem her. Jeg lurer veldig på om dette faktisk er en ekte blogg, men tviler STERKT. Headeren din virker også ALT for bra laget for en 12 åring, mulig noen har laget den for deg da selvfølgelig, og alle er selvsagt ikke like...men ja, dette virker veldig mistenksomt.

Dette er sikkert et PR-Stunt fra en mor/far som bruker datteren sin som objekt. Norske jenter som får arrangert ekteskap er tvilsomt.... ei heller lovelig.... så dette blir litt for dumt til å være sant!

Men om det er ekte; Spesielt...

Ellen

16.09.2014 kl.05:42

Veldig bra kampanje fra @PlanNorge

Sterk kampanje om et viktig tema. Støtter dere i arbeidet!

Jorunn Henriksen

16.09.2014 kl.09:43

Hvis flere enn en BI-professor blir kvalm av å lese denne bloggen så er hensikten oppnådd. Lurer på om de samme folka blir kvalm av å tenke på at dette skjer daglig med tusenvis av jentunger verden over, ikke bare skriverier i en blogg, men reelle giftemål mellom småjenter og «gamle» menn der ekteskapet blir fullbyrdet med voldtekt :'(

Og til dere som mener at det er overdrevet glede fra «Thea» så tror jeg at veldig mange av de jentungene som blir tvansgiftet blir jugd for på en måte som gjør at dem gleder seg til festen, smykkene og klærne dem får. Selvfølgelig ikke alle, men sjokket kommer nok på bryllupsnatta dessverre :-(

Maya

16.09.2014 kl.09:49

Synes det er feil av plan og ta det fra denne vinkelen. Vis heller hvordan det faktisk er, det er da dere sperrer opp øynene til folk. For bortsett fra ulovlig og ekkelt, så fremstår bare dette som søtt, og at hun GLEDER seg. Barnebrudene gleder seg IKKE, og det blir helt feil å gjøre det på denne måten.

Adrian B

16.09.2014 kl.10:03

Uff uff uff... dette går for langt ass. Rapportert.

tomine

16.09.2014 kl.10:23

Folkens, dette er en kampanje MOT barnebryllup. ... Stå på PLAN :)

aamern

16.09.2014 kl.10:26

stå på !!!!!!

Nathalie

16.09.2014 kl.10:37

Folk her burde lære seg å lese for det første, stuntet er laget av Plan ikke tv2, dette er en fake blogg, "Thea" finnes ikke engang men, det er et men her...de har diktet opp denne historien basert på ekte hendelser som skjer hver dag i andre land med mer grovere innhold enn dette. Små barn blir giftet bort 24/7 men det er først nå vi reagerer fordi det er en norsk jente. Giftermålene i andre land skjer på annerledes måte ja ( til deg som skrev at det ikke var sånn giftermålene skjedde) men Plan kunne aldri lagd en blogg hvor de skrev hun ble voldtatt og befølt...da hadde de gått over streken og stuntet hadde blitt for grovt med tanke på at denne bloggen ligger offentlig ute....Så alle sammen lær dere å les først og vær helt sikre på at dere vet fakta bak det dere skriver...

Tanii

16.09.2014 kl.11:32

Det er helt perfekt!!! Tusenvis av jenter blir tvangsgiftet i utlandet. Ikke samme måte som "plans tanke " men mye værre ! De som blir,tvangsgiftet i utlndet tenker ikke på at de får alt dem skal peke på eller at alt skal gå greit. Men der blir dem tvangsgiftet til rike menner enten det er familie eller ikke. Blir rett og slett solgt for at familien skal ha noe å leve på ! Uten å tenke om hva som kommer til å skje med lille jenta. Altså de må ta av alt husarbeid, hogge ved, måke snø, vaske klær , lage,middag og får stygge,kommentarer fra mannen eller svigermor eller hvem det,måttw være. Og til slutt får den lille jenta bank..!VOLD...!! Så isteden for å kommentere her om det er ekte eller fake blogg og de av dere som reagerer så mye for Theas "tvangsekteskap" hvorfor ikke ta ett steg og hjelpe de andre i utlandet ? Tyrkia,india, sri lanka, pakistan,kirdistan og hvor annet i verden det finnes.! Jeg syntes heller VI som,befolkning burde skamme oss enn som noen har aagt til thea skam deg. Det er snakk om et barn . Kan bli lurt for hva som helst mens vi kan redde så mange små unge "damer". Men hvem tenker på andre enn seg selv,i dag i denne verden ?

Hege

16.09.2014 kl.11:32

For et bra budskap! Supert å sette fokus på noe så uforståelig som dette!

martin

16.09.2014 kl.13:27

Cecilie, kl. 00:57 :

Du er lærer for 7. klasse... Da er du voksen. Du burde da kunne både TENKE, og ikke minst lese ALT... for eksempel kommentarene på denne bloggen, men enda viktigere er det at du klikker på PLANs linker i header'n !!!

Det samme gjelder for alle som "klikker&tilter i vinkel" , og anmelder i hytt og pine. (PLAN har informert både politi og barnevern om dette stuntet!)

Stikkordet jeg gnåler om i flere kommentarer er LES ALT. Ok ? :-)

Øystein

16.09.2014 kl.13:38

Safte så mange som kommenterer her inne som ikke har fått med seg at dette er et pr-stunt fra Plan Norge :) Bare se på logoen helt neders på siden :) haha!

Henriette

16.09.2014 kl.14:13

Jeg blir overrasket aka sjokert over mennesker som fokuserer på om bloggen er falsk eller ikke.. Dette er et genialt pr stunt fra plan for å nå ut til fler enn normalt, på denne måten når de så mange flere aldersgrupper enn det de ville gjort til vanlig. Dette er kanskje et godt eksempel på hvordan tvangsekteskap ville sett ut i Norge om det faktisk var normalt.. ( noe det heldigvis ikke er ) likevel finnes det så mange jenter som giftes bort ufrivillig og ja det finnes også norske utenlandske jenter som blir tatt med på " ferie " tilbake til hjemlandet sitt og blir giftet bort der.. Så om bloggen har for mange skrive feil, prøver for hardt, eller høres ut som et skrik om oppmerksomhet .. Gi nå langt f i å kritiser selve pr stuntet i seg selv og fokuser heller på selve temaet i denne bloggen!!

16.09.2014 kl.14:34

Dette kan faktisk ikke vere sant!!!!!!!??????? Hvis det er det er det sykt, groteskt og stygt!! Jeg kan ikke tro paa dette fullt og helt, fordi hvilken mor vil at sin 12 aar gamle datter skal gifte seg og om denne Geir typen virkelig vil gifte seg med en 12 aar gammel jente, burde han vere bak laas og slaa!!!!!!! Det er pedofilt. Rett og slett galt og jeg haaper dette er tull, hele oplegget.

16.09.2014 kl.14:39

Leste de 10 første kommentarene, og vil bare sette frem en liten tanke om at Thea i denne sammenhengen er såpass blid og glad for at hu skal gifte seg, er mest sannsynlig fordi hun er UVITEN om hva som faktisk skjer. Hu er 12, hvordan i alle dager skal en 12åring klare å forsvare seg seøv mrd at hu ikke vil gifte seg?:p

Marion

16.09.2014 kl.15:19

Dette er bare for å vise hvordan barn i andre land har det. Syntes det er fryktelig at barn i andre land skal ha det sånn..

Marlene Aldem.

16.09.2014 kl.15:47

Ærlig talt? Hvis dette hadde vært en kampanje for å få unge jenter til å ikke gifte seg, så har dere bomma helt. For denne jenta virkelig glad, og full av spenning. Dette blir altfor teit. Hvis dere først og fremst skulle laget en slik kampanje, så kunne dere i det minste fått frem at henne er '' ulykkelig '' Hva i all verden er det vi lærer av dette, om jeg tør å spørre? Dessuten så er det ikke lov i Norge å gifte seg før man er 18 år. Hva dere vil frem til, vet jeg ikke. Men hva enn det er, så er det bare latterlig. Og budskapet som dere tydeligvis ønsker å få frem, når ikke frem. Herregud, ble rett og slett oppgitt over hvor tragisk alt dette her var!

Marianne

16.09.2014 kl.15:52

TIL DERE SOM TROR DETTE ER PÅ EKTE: Det er det altså ikke. Dette her er bare for sette i perspektiv hvordan det er for jenter, ikke i Norge, men i andre land, som blir tvunget til å gifte seg med eldre menn imens de fortsatt bare er barn. Hun dere ser her skal garantert IKKE gifte seg, i Norge har vi lover som hadde forbydd det uansett. Jeg vet ikke om det faktisk er denne Thea som står bak ideen til denne bloggen eller om det er noen andre, men den skal i hvertfall kun vise hvor ille arrangerte barneekteskap, som er typisk for noen religioner og land, virkelig er.

Elin

16.09.2014 kl.17:37

Flott at du er med på å støtte en viktig sak som er en realitet i verden..Mange jenter står uønsket barne-brud.. Trodde først at dette var ekte, før jeg så denne artikkelen..

Flott at du er med på dette, Thea :)

http://www.tv2.no/2014/09/14/nyheter/tvangsekteskap/utenriks/6013090

Kristin

16.09.2014 kl.19:22

Sant eller ikke, uakseptabelt!

Sofie

16.09.2014 kl.19:24

Når jeg fikk høre om denne bloggen hos en venninne trodde jeg det var snakk om en eller annen utenlandsk jente som skulle giftes bort og sendes tilbake til hjemlandet. Takk gud, tenkte jeg da, kanskje det er en sjanse for at barnevernet bryter inn siden hun har offentliggjort det.

Nå når jeg gikk inn på bloggen lurte jeg på om at det var en veldig gjennomført, men veldig dårlig spøk gjort av en ung, trangsynt jente. Så er det altså Plan som står bak da. Temmelig merkelig måte å få frem et poeng, men det har om ikke annet blitt lagt merke til... Enda et bevis på nordmenn's naivitet.

Vilde

16.09.2014 kl.19:50

Jeg syns kampanjen er bortimot genial. Den viser barnets naivitet, og det at tvangsgiftemålet foregår i Norge - med et norsk barn - viser i all sin tydelighet hvor forferdelig det er.

Kanskje det er feil forum å kjøre kampanjen i? Det virker i alle fall som om det er en del blogglesere som må få inn budskapet i enda mindre porsjoner. Ikke har de kapasitet til å lese kommentarfeltet og ikke er de i stand til å lese headere eller trykke på lenker, heller ...

16.09.2014 kl.22:33

Skal dette være morsomt ? ekte eller ikke (ikke) så er det virkerlig det mest tragiske jeg har lest! Det er så mange barn som opplever dette og dette er en spøk for deg? skammelig er det, rett og slett skammelig.

Marita

16.09.2014 kl.23:38

Ser det er mange som skriver at dette er komisk osv.. Det er det forsåvidt ikke. Dette er realitet for så mange jenter i andre land.. Og denne bloggen er opprettet nettopp for å sette lys på dette. Virker som enkelte trenger å se det skje med "seg selv" - i dette tilfelle ei norsk lita jente, for å skjønne alvoret. Dette er arrangert av Plan Norge og skaper et fantastisk engasjement, for de som klarer å se hva dette er.

22.09.2014 kl.14:25

KAN NOEN SE Å RINGE BARNEVERNET HER?

elibakken

30.09.2014 kl.10:12

Hei!

Dette er ikke kritisering men jeg syntes ikke du burde kødde med sånne ting! Det er ingen 12åringer som lager en bloggg over at mwn skal gifte seg med en 30-40åring!

Det er utrolig mange folk som faktisk har det sånn men det og kødde med det er jo bare helt jævlig...

Det er jo bare en fake blogg eller noe sånt det kan hvere bilde av deg og faren din.....

Mirte

09.10.2014 kl.16:47

Hi, at first I was shocked. You are 12 years old! And I'm 14 years old en getting marry sounds very scary for me now hahah..

But your idea is great! I love the way you shocked everybody. Isn't it weird how shocked everybody is, while everywhere around the world girls of our ages are getting forced to get married.

Is this just because we are in Europe? Everyone should see this campagne. You rock, girl!

Kisses, Mirte

Skriv en ny kommentar

Om Meg

Thea

Hei på dere og velkommen til min blogg! Jeg heter Thea og jeg er 12 år gammel og går i 7.klasse. 11.Oktober 2014 skal jeg gifte meg så på denne bloggen kan du lese om mine tanker og forbredelser fram til bryllupet. <3Legg meg til på Snapchat


Thea-2002

PLAN NORGE
Tullins gate 4C, 0166 Oslo
Tlf: 09909 | E-post: info@plan-norge.no

Pressekontakt: Gørill Husby Moore, tlf. 452 84 870 / 22 03 16 37

hits