Jeg vil ikke gifte meg jeg :-(

Nå er det bare en dag igjen til at jeg skal gifte meg. Jeg tror kanskje jeg er på vei til å bli forskjølet ellerno for på morningen idag så fikk jeg nesten ikke puste. Det kjentest ut som noen satt på brystet mitt også ble jeg svimmel og trodde at jeg skulle falle igjennom bakken. Men det gikk litt over å jeg turde ikke si noe til mamma og pappa for de er så opptatt med at alt skal gjøres helt perfekt til imorgen. Man avlyser vel ikke noe så stort som et bryllup bare fordi man er litt forskjølet heller??

Skulle ønske at jeg bare kunne reist bort. Men jeg har ikke noen penger eller noen sted og gjøre av meg eller noen å dra til.

Jeg tror ikke at jeg klarer og sove litt en gang inatt :(

63 kommentarer

karrie

10.10.2014 kl.17:46

Don't do it! You're a child. Your parents are evil for making you marry and this man you are to marry is disgusting for wanting to marry a 12 year old!

Hanna

10.10.2014 kl.17:56

Vi är så lyckliga över att detta inte är sant, men det får oss att tänka på alla 12 åringar som detta är verklighet för.

TackThea

ingrid

10.10.2014 kl.17:57

Jeg støtter deg 100% uansett om gifter deg. Jeg har følgt bloggen din fra da du startet den. Jeg støtter deg :-)

Sarah

10.10.2014 kl.18:02

hallo! mitt navn er Sarah, og jeg er fra Canada. (Jeg sette min engelsk til norsk) jeg virkelig, virkelig sympatisere med situasjonen, og skulle ønske jeg kunne hjelpe deg! lytte, hvis du virkelig ikke ønsker å gå gjennom dette ekteskapet, du trenger ikke å! Bare fordi foreldrene dine sier det, betyr ikke at du må! du er en person! du er din egen person. Du er fortsatt et barn ... så i dette tilfellet, i desperasjon, muligens ringe ditt lokale politi eller barnetjenester. Du er ment å leve ditt eget liv, ikke andres ... Jeg ønsker deg det beste! :)

Rodrigo Fedrizzi de Melo

10.10.2014 kl.18:12

Hei jeg bor i Brasil, og lese meldingene dine.

Ikke gifte seg med ham, løpe vekk i kveld. Oppfølging til politiet av byen din, og snakke med dem. Med en sosialarbeider som vil hjelpe deg. Ikke vær redd.

Ikke gjør det hvis de virkelig er dine tanker og ideer for å gjøre.

Han vil misbruke deg, vil du lide.

Du må ha din ungdom og tenårene og deretter bedre forstå hva som er adultidade.

Unnslippe uten frykt.

___________________

Portugisisk oversettelse

Oi moro no Brasil, e li suas mensagens.

Não case com ele, fuja hoje a noite. Siga até a polícia da sua cidade, e converse com eles. Com alguma assistente social que irão te ajudar. Não tenha medo.

Não faça isso, se realmente seus pensamentos e ideias são para não fazer.

Ele vai abusar de você, você irá sofrer.

Você deve ter a sua adolecência e juventude para depois entender melhor o que é a adultidade.

Fuja sem medo.

Anonym

10.10.2014 kl.18:22

Har Geir fridd til deg?

Er Geir forelsket i deg?

Hvordan kjenner dere Geir?

Er du forelsket i Geir?

Francesca

10.10.2014 kl.18:23

Non farlo! Sei solo una bambina, hai il diritto a un'infanzia felice, devi studiare, giocare, uscire con le amiche... non sposarti! Scappa! I tuoi genitori non vogliono il tuo bene.

Hermine

10.10.2014 kl.18:27

Hva heter du på snapchat

Karina

10.10.2014 kl.18:32

Angstanfall, ikke forkjølelse. Hoff, får helt vondt i meg av denne bloggen. Virkelig. Tenker på alle jentene som blir tvangsgiftet rundt om, er helt kvalmt. Ble Plan-fadder idag, og anbefaler alle andre om å bli det.

Rebecca

10.10.2014 kl.18:33

Du burde virkelig ikke gifte deg bare fordi din mor og far sier det. Du er jo bare 12 år! Du burde nyte livet ditt. Du har så mange år foran deg jo.

fysøren

10.10.2014 kl.19:17

hva er det med geir om vil gifte seg med en 12 åring ham gjør med kvalm

Livia

10.10.2014 kl.19:32

Stackars barn! Vad är det för föräldrar du har? Och vad är det för vidrig man som vill gifta sig med en flicka på TOLV år? Jag lider med dig. Lilla gumman.

Louise

10.10.2014 kl.19:33

Stakkar deg! Vi må komme og stoppe bryllupet! Du kan jo bare si nei når de spør om du tar Geir til din ektemann? Lykke til!

Nayara

10.10.2014 kl.19:44

Olá Theas meu nome é Nayara Tenho 19 anos sou do BRASIL, Achei muito enteressante sua historia, mais acho que seus pais estão sendo injustos com você pois acho que essa não é sua vontade..

Pense muito bem pois Jesus Te Ama e ele quer apenas seu bem..

BEIJOS E FELICIDADES..

10.10.2014 kl.19:47

Koffer ska du gifta deg?

Delaine

10.10.2014 kl.19:48

Voce é tão linda :), custo a acreditar que vão forçar voce dar um passo tao grande em sua vida, porque nao te deixam realizar seus sonhos, e voce decide se casa ou não.

Rosa

10.10.2014 kl.19:58

Husk søte jente. Du trenger ikke gjøre noe du ikke vil! Selv om du bare har noen tvil, vent, der er ingenting som haster! du har hele livet ditt å verden foran deg!!

Gjør meg en tjeneste og spør deg selv om du ønsker å gifte deg med ham <3 Jeg ønsker deg det aller beste i verden!

Rach

10.10.2014 kl.20:07

Hei Thea, jeg vil bare si at jeg er mer synd på deg, å måtte gifte seg med noen med tre ganger min alder er det vanskelig, men god. Som jeg ønsket å hjelpe, vil jeg være med deg akkurat nå. Jeg tror det er en urett og uansvarlighet av sine fedre, for å gi deg selv tillatelse til å gifte seg med noen som ikke engang vet godt. Du er en liten jente på 12 år, som meg det eneste jeg har 14 år. I din alder bør du tenke på leker, dukker, sminke, dyr, venner, skole; men nei, du er bekymret fordi du gifter deg, vil du leve med en mann tvunget til å ha seksuell omgang med. Og det gjør vondt, det gjør vondt å vite at du vil være å gå gjennom alt dette. Da jeg leste bloggen din om bursdagsfest Erik, gråt jeg, fordi jeg følte at du ikke kan være med den rette fyren din alder i fremtiden. Da jeg leste blogg om sex, kunne jeg ikke slutte å tenke på det, fordi det er svært smertefullt å vite, og jeg elsker å være i ditt sted, og ikke lide enorme smerter. Jeg håper bryllupet er avlyst fordi du ikke fortjener dette. Jeg elsker Thea, lyder deg best, og la meg fortelle deg at jeg kan vurdere som en venn, jeg er din venn, og jeg kan snakke når som helst. Din kjære venn, Rach. <3

toodi

10.10.2014 kl.20:31

Ikke gifte seg med Geir. Dette er feil.

Andrine

10.10.2014 kl.20:31

Ikke gift deg! Du er bare 12 år!jeg syntes du er for ung og du er jo ikke myndig engang. Som barn sier jeg STOPP GIFTEMÅL FOR BARN OG UNGE SOM IKKE VIL GIFTE SEG!!!!

Sasha Pieterse

10.10.2014 kl.20:33

Synes så synd på deg. Jeg synes mine foreldre er slemme men de er ikke engang i nærheten så grusome som dine. Stakkars deg jeg syns du burde rømme mens du kan. Kanskje ringte til barnevernet. Jeg er 13 og jeg skal i hvertfall ikke gifte meg før jeg er 20 jeg tror ikke engang mamma og pappa hadde latt meg få lov. I hvertfall ikke med en eldre mann. Ugh! Ringer de ikke til barnevernet i Asker eller noe? Det tror jeg de ville gjort her i stavanger. Jeg syns så synd på deg som ikke får gå ferdig på skolen og ikke bli dyrlege. Det er det jeg skal bli, håper du har det bra og hvis du leser dette, selv om jeg ikke kjenner deg så støtter jeg deg.

En som vil hjelpe

10.10.2014 kl.20:50

Thea, har du tenkt noen gang på hva dette vil gjøre mot deg, det kommer til å ødelegge livet ditt! Ivertfall vist du gifter deg! Du er 12 år og du har ikke konfirmert deg, uansett, så vet jeg at du ikke har sånne følelser for Geir... Og vist han har sex med deg vil det bare si at han dessverre har voldtatt deg, som er ulovlig. Jeg sier ikke dette for å gjøre det værre, men jeg prøver å hjelpe deg med å forstå at du kan ikke gifte deg med en som er 37 år gammel, han kunne vært faren din. Moren din bestemmer ingenting, og jeg føler at hun har planer på noe fordi hun setter deg i denne situasjonen. Har du noen gang tenkt på hvorfor hun vil at du skal gifte deg så ung? Du kan ikke ødelegge livet ditt, når det akkurat har begynt... Si nei i seremonien Thea, ikke gift deg når du er så ung. Moren din tvangsgifter deg her, som er ulovlig, og Sorry for å si det, men vist politiet er der kommer hun til å bli arrestert for å tvinge deg til å gifte deg når ikke innerst inne ikke vil...

Sofia

10.10.2014 kl.20:56

Hej. Jag vet inte vad jag skall säga. Jag önskar dig lycka till imorgon. Jag hoppas att det går bra och jag hoppas att din mamma tänker om i sista stunden och ställer in bröllopet.

Kram från Sverige .

Hi. I dont know what to say. I wish you good luck for tomorrow. I hope it goes well. I wish your mum will think again and interrupts the wedding.

Love from Sweden.

Thea

10.10.2014 kl.21:02

Thea, jeg skjønner du er lei deg, og dette er ikke noe du har lyst til. Men de vil jo bare det beste for deg❤️ Det er veldig leit å høre at du skal giftes bort som 12 åring, men jeg er sikker på at du kommer til å ha det helt fantastisk. ❤️Jeg skal hjelpe deg gjennom dette om du trenger en å snakke med ❤️

Char

10.10.2014 kl.21:15

Your story has gone all over the world and has been tweeted by very famous people because they want to stop this wedding and children been made to be brides. Campaigners are trying to stop this wedding and child brides you can see here stoppbryllupet.no.

Mabel van Oranje, Board Chair of Girls Not Brides, recently met with Norwegian NGOs to discuss the serious issue of child marriage. I'm a New Zealand woman with a 12 year old daughter on holiday in Australia and this breaks my heart. Stay strong today and keep fighting for support, I hope your story helps thousands of future child brides in the future. Sending love and praying for a special angel for you.

Emma

10.10.2014 kl.21:37

Karrie, this blog is just an example of child engagement. Thea doesnt exist in real life and norway just wabt to show how kinda looks like for a million childs when they are going to have a wedding. (Sorry for my bad english)

Marlin

10.10.2014 kl.21:43

kan du godta meg på snapchat??

gamlemor

10.10.2014 kl.21:55

Ingen burde oppleve dette. Ingen!

10.10.2014 kl.22:12

Omg.. du kan ikke gifte deg, du er så ung.. du må vente!! dra til barnevernet ellernoe!!

Katrine

10.10.2014 kl.22:55

Jeg vet at dette er en kampanje mot å gifte bort barn, og at denne situasjonen ikke er virkelig. Men hvem er denne jenta egentlig? Er det hun som skriver disse innleggene? Kommer det faktisk til å foregå noe i den kirken i morgen, skuespill eller lignende? Er denne bloggen offisielt over etter i morgen? Hva skjer videre? Hvem er denne jenta som opptrer som bloggeren, og hvilken rolle har hun i dette?

Pernille

10.10.2014 kl.23:13

Her finner du svarene, Kathrine.

http://www.nrk.no/norge/laurdag-skal-thea-gifte-seg-1.11978956

Camille

10.10.2014 kl.23:25

DON'T DO IT! I cannot believe your parents are doing this to you! Your entire childhood is being stolen. It's your life they are ruining and you should have all the say in what happens! Stomp on the groom's foot I don't know!?!?

Katherine

10.10.2014 kl.23:29

Thea´s wedding is just a representation about what is happening with millions little girls in the ages of 10-12 years old around the world. This blogg is just expressing what they feel, what sad is for them when all their dreams are just blowing away because they have to married so young. In some countries around the world this is a normal practice, many parents are giving away their daughters for some money....and this terrible tradition have to stop somewhere. Thanks Plan Norway for this campagne, finally the world will hear about it. Keep figthing for the childs rights around the world. Because every child deserve a good life.

Sigrid

10.10.2014 kl.23:30

Er enig med deg Katrine! Hadde være spennende å få vite litt mere om dette.

Evelin

10.10.2014 kl.23:33

Hi !! thea Jeg er fra Mexico og mitt navn er evelin've fulgt bloggen din siden comensaste Jeg fant ut for noen nyheter , og det var sjokkerende for meg å se din situasjon så jeg bestemte meg for å søke bloggen din på internett og virkelig beundrer deg fordi du er veldig modig å gjøre dette og bare quiciera du ikke var å gå gjennom dette og quiciera hjelp og at canselara bryllup, men jeg tror fra Mexico jeg ikke kan gjøre mye ) virkelig angre på det , og tror du bør holde å skrive bloggen din etter at du gifte deg så motrarle verden som å være gift i så ung alder.

Jeg håper du forstår min kommentar , og siden mye av dette språket , og du ikke bruker Google til å oversette det.

Alejandra

11.10.2014 kl.00:25

Kjære Thea, ringe politiet eller noen midler i hemmelighet liker dem ikke å gifte seg! Hvis du vil ha ut av dette marerittet (fordi for meg er det) ringe og si at du blir tvunget til å gifte seg, de ønsker å gifte seg for penger 37 år gammel! Thea må gjøre noe nå Altira! , I din alder spilte jeg med dukker og elsket favoritt band jeg likte, og jeg også likte å gå på skolen og lære noe nytt hver dag! . Thea Gjør noe før det er for sent.

11.10.2014 kl.00:42

Look at this!

11.10.2014 kl.00:42

http://www.buzzfeed.com/alanwhite/norways-first-child-wedding-is-actually-a-viral-campaign-to?s=mobile#36bw2y7

11.10.2014 kl.00:47

Hei søt jente! Jeg kom over bloggen din på internett. Jeg er fra USA (jeg har oversatt min engelsk tekst til norsk) Jeg ville bare fortelle deg at jeg føler med deg! Jeg er så lei meg for at du måtte gå gjennom dette!

Jeg vet ikke om du er religiøs, men jeg er en kristen som tror på en veldig stor og kjærlig Gud !! Og jeg ville bare fortelle deg at jeg ber for deg baby girl !!

Ikke vær redd som andre forteller deg. Ta et dypt åndedrag og bare vet at Gud er med deg! Jeg ber om at noen kommer til å redde deg! Du fortjener din barndom!

Vær så snill, hvis du kunne ringe lokale myndigheter for å hjelpe deg! Gud velsigne deg kjæreste!

-Heather xoxo

Susanna

11.10.2014 kl.02:35

Hei ! Jeg er Susanna . En av mine venner sendte meg bloggen din , og jeg har nettopp ferdig med å lese den. Det er så trist at du må gifte seg. Jeg er 12 også, men bor i Australia , hvor ting som dette er ulovlig og ikke skje. Jeg lurte på, vil du fortsatt blogge når du er gift ? Det ville være bra hvis du gjorde fordi det er viktig å dele dine tanker. Uansett, kan du svare , du virker slik en søt jente.

( Hvis du lurer jeg måtte bruke google translate fordi jeg ikke snakker norsk så det kan ikke være fornuftig

Dorte godiksen

11.10.2014 kl.02:43

Snila snila vennen min, gjør det ikke, du er ung og har livet i foran dig og skal blive dyrlæke med heste som speciale, du har din egen frie vilja til at sige NEJ til at gifte dig...du skal leve din ungdom blandt andre på din alder og gå i skola og opleve ungdommens kjærlikhed og det der følger med...jeg har er från Danmark og har tænkt på dig i dagevis.. du må ikke ødelække din ungdom med en gammel mand..så min bøn til dig er gjør det ikke, mamma og pappa klare så klart at forstå dette etter hvert, ellers får du komme til mig snille liten jenta mi!!! min mail dortenathalia@yahoo.com om du trænger hjælp på nogen sæt..elsker dig liten jente mi..<3

Carolina Machado

11.10.2014 kl.02:53

Olá, meu nome é Carol, sou do BRASIL. Fiquei muito triste pelo fato de você ter que se casar, tendo apenas 12 anos de idade. Não faça nada o que não queira fazer, levante a cabeça e lute pelo que você realmente quer. E se casar com ele, não tenha medo dele, faça somente o que quiser, não o que ele quiser. Você é linda, lute pelos seus sonhos (se tornar veterinária). BOA SORTE LINDA! Beijos

Johanna - RosaBubbla.se

11.10.2014 kl.03:02

Wow - den här bloggen är så bra! Vad mycket reaktioner ni får från hela världen! Det skrämmande är att ni verkligen lyckas skapa medvetenhet kring problematiken med tvångsgifte. I andra länder händer det hela tiden, men här i Norden blir det nästan en upploppskänsla kring bloggen.

Jag driver en av Västsveriges större mammabloggar och kommer ut med ett inlägg om Thea i min blogg imorgon förmiddag. Kommer på söndag lägga ut ett nytt, med ett förtydligande om vad det hela handlar om. Tusen tack för det arbete ni gör - både Thea och hela teamet! <3

Kram Johanna

www.rosabubbla.se

Aline Gontier Dourdan

11.10.2014 kl.04:04

Hi sweet..

My name is Aline, I talk to u from Brazil.

1º thing: you is a pretty little girl, rly, you is just a cutest girl ill see in my life.

2º thing: i'm sorry for u Wedding tomorrow. I can feel your sadness, maybe for the all pics from you and Geir.

3º thing: This is a terrible choice in your life. Maybe your parents make the choices for you, but nothing never justified their choices.

Maybe one day you come to read my simple comment, but.. I cry for you since I visit ur blog. I swear for God, i can feel your sad face :(

Ill be there for the next pics from your wedding.

I want you, but I can't.

The only thing make for you is a praying for tomorrow.

<3

Aline Gontier Dourdan

11.10.2014 kl.05:04

Hi Thea,

I wanted to prevent this marriage, but how I can't I can just pray for this nightmare finish before tomorrow.

Maybe, this wedding is a horrible, terrible, worst dream of your life. You is a little girl, only 12 years old. And Geir ? Do you love him ? The love for him is true ?

Please, read and reply me, please.. I supplicate to you.

If I could help you, I make this for you.

I can imagine what your heart imagine.. When I read your story, immediately I fall in tears.. This isnt fair to you.

I and my boyfriend always here for read and cry with your photographs and historys.

<3

Birgit

11.10.2014 kl.06:23

Hello! My name is birgit and i am 13 years old. My english is not very good but i try to write u.

I think that your wedding in your age isnt NORMAL!!! And who is that man who you gonna marry with, does he think that he needs younger women from everyone. I just, it makes me so mad! And i dont know it scares me when i saw your post about sex. If he want this you have to disagree. And if he is göring to abuse u, teen i dont know what to do.

I hope you will be fine.

Linnea

11.10.2014 kl.06:59

Hej Thea! Var väldigt upprörd och undrade hur man kunde göra så här mot en tolv-åring. Insåg sedan att allt bara är en kampanj. Men allt det här får mig verkligen att tänka till och inse hur hemskt det är för många barn ute i världen som måste gifta sig i ung ålder. Förskräckligt rent ut sagt!

Solveig

11.10.2014 kl.08:10

Så mange rare kommentarer. Utrolig at så mange tror at du virkelig SKAL gifte deg!! Flott kampanje for en trist og viktig sak og du skriver veldig bra. Flott jente :)

Serine

11.10.2014 kl.08:44

Skjønner ikke at folk kan være så lite opplyst og ikke fått det med seg at dette IKKE ER SANT, men en kampanje laget av Plan.....

mia

11.10.2014 kl.09:10

Folkens, hun skal ikke EGENTLIG gifte seg

Guys, she's not REALLY getting married

Bill

11.10.2014 kl.09:21

支持,加油,相信你们会幸福的

Bill

11.10.2014 kl.09:23

Hej Thea.here is China,我相信他是爱你的,你们会幸福的,加油坚持。。。

Malin

11.10.2014 kl.09:48

Jeg skjønner hvordan du har de❤️ jeg støtter deg❤️ jeg er også bare 12 år å går bare i 7.klasse❤️

Men jeg støtter deg som bare de❤️ Når jeg såg bloggen din sa jeg bare: Nei😭 Stakkars jente❤️

❤️❤️❤️❤️ Thea❤️

Luna

11.10.2014 kl.10:10

Hello

I'm 12 too this should not be allowed. run away come here to england and stay with me .just please say no

Anna(mange er der for å stoppe det)

11.10.2014 kl.10:38

Lag video og legg ut fra "bryllupet" pliiis ville vært så gøy og kult osv. For de som ikke er i nærheten av jakobskirka! Pls

Martine

11.10.2014 kl.12:29

hei,jeg er to år mindre en deg og syntes veldig synd på deg som må flytte med en voksen mann på 37 år lykke til i dag syntes du er kjempepen og kul hilsen martine

Preben

11.10.2014 kl.13:06

Jeg syntes du ikke bør gifte deg med en 37 år gammel mann, det vil da kalles for barnebryllyp, og DET er forbudt. Hvis du ikke vil gifte deg, så ikke gjør det. Tenk på deg selv og ikke Geir. :-)

martin

11.10.2014 kl.13:17

Helt fantastisk å se hvordan hele verden reagerer ! :-) Her er det kommentarer fra alle verdenshjørner. Nydelig hvor engasjerte folk er ! :-)

Maria

11.10.2014 kl.13:43

Hello people, this is not legal in Norway, so its fake :) But maybe she represent how children in other countries must feel .

11.10.2014 kl.13:55

Eg meine dette e ulovelig, 12 år gammal jenta ska gifta seg meg en 37 år gammal man.. Eg støtte deg uansett :))

11.10.2014 kl.14:00

Dette er ikke skikkelig dere, det er noe som heter PLAN som skal vise andre land hvordan det er å gifte seg så liten som un her, det er ikke ekte. Følg med på VG :D

Linnea

11.10.2014 kl.20:09

Utrolig hvor lite opplyste folk er om denne kampanjen.Det er vell mest barn som kanskje ikke har fått det med seg, men gud for en bra greie, folk over hele verden skriver her, dette er skikkelig skikkelig tøft og en meget viktig sak vi må begynne å jobbe mere mot!

jonas

13.10.2014 kl.01:48

kjære thea stå på! du kan klare det! P.S Du er super søt

Skriv en ny kommentar

Om Meg

Thea

Hei på dere og velkommen til min blogg! Jeg heter Thea og jeg er 12 år gammel og går i 7.klasse. 11.Oktober 2014 skal jeg gifte meg så på denne bloggen kan du lese om mine tanker og forbredelser fram til bryllupet. <3Legg meg til på Snapchat


Thea-2002

PLAN NORGE
Tullins gate 4C, 0166 Oslo
Tlf: 09909 | E-post: info@plan-norge.no

Pressekontakt: Gørill Husby Moore, tlf. 452 84 870 / 22 03 16 37

hits