Bordkort

Siden jeg ble så sur fordi at jeg ikke fikk rosa blomster sa mamma at jeg kunne få lov til og tegne bordkort til bryllupet fordi jeg er ganske flink til å tegne egentlig. Jeg tenkte kanskje at de kunne se litt ut sånn som dette :-)


Blomster<3

Hei!

Idag så var meg og mamma i blomster-butikken for å se på blomster og dekorasjoner og sånn til bryllupet. Det er mye man må tenke på når man skal gifte seg! Det var litt kjedelig egentlig selv om jeg tror blomster og spesielt kansje roser er noe av det fineste jeg vet. Jeg spurte om vi kunne ha masse rosa blomster i bryllupet men mamma sa at Geir hadde bestemt fargen på blomstene og alt annet som skulle være i bryllupet. Jeg skjønner ikke hvorfor han bestemmer alt og alt skal bare handle om han hele tiden? Håper ikke det er sånn det er å være gift!!?? For det er skikkelig URETTFERDIG!!

Men hvis jeg ikke får lov å ha de blomstene jeg vil overalt i bryllupet skal jeg ivertfall ha blomster i håret sammen med bryllups kjolen min. Mamma syntes ikke det er en inmari god ide enda, men jeg gir meg ikke så lett!! De som jeg har på meg her har jeg kjøpt på HM og Bikbok, men til bryllupet vil jeg lage min egen! Ser egentlig ikke såå veldig vanskelig ut: http://www.minmote.no/#!/artikkel/22924716/jenny-skavlan-tipser-slik-lager-du-blomsterkrans-til-haaret. 

Bilde av Geir!

Hei!

På Snapchat har mange av dere spurt meg hvordan Geir ser ut og om jeg kan legge ut ett bilde av han. Blant annet denne fine hunden <3<3<3 Jeg elsker hunder! Jeg har så syyykt lyst på min egen!!Her er ivertfall det bilde av han og meg som vi brukte på invitasjonene. Jeg er skikklig fornøyd med kjolen min og blomstene i håret og sånn men han ser jo veldig voksen og gammel ut som jeg har skrivet om før. Hva syns dere? Er vi et fint par?

Sminke og hår<3

Idag var jeg hos frisøren hvor de brukte kjempe mye tid på å style meg for og prøve ut hvordan jeg skal se ut på selve bryllupet. Det er mindere en to uker til! Jeg syntes at både hår og sminken ble sykt fint og jeg følte meg skikkelig filmstjerne. Ble jeg ikke fin?

 Det var skikkelig deilig egentlig å ha en dag som handlet om bare meg. Nå har jeg nesten ikke tenkt noe på lenge om hva som kommer å skje etter bryllupet når jeg skal flytte sammen med Geir og sånn. Men plutselig så kommer jeg på det igjen å da for jeg lyst til og spørre mamma om det er greitt at ikke jeg gifter meg alikevell eller ihverfall at vi utsetter det litt. Men jeg tørr ikke og spørre for mamma er så glad om dagen og jeg vil jo ikke at hun skal bli lei seg eller sint ellerno.

Jeg skal flytte :-/

Akkurat nå så sa mamma at jeg må flytte sammen med Geir etter at bryllupet har vært og ikke bo her hjemme lengere..... Jeg trodde at hun tulla, men hun mente det helt på ekte. Jeg burte egentlig vist det for jeg følte at noe skulle skje i går når hun sa at jeg måtte rydde i alle de gamle tingene mine og pakke de bort i esker og sånn. Så nå gjør jeg jo det da, men jeg har serr ikke lyst til og flytte!

Når jeg ryddet i en av skuffene så fant jeg One Direction teskjorten som ble ødelagt da den fikk blåbær smoodie over hele seg i sommer. Jeg husker at jeg ble helt sykt lei meg og trodde jeg aldri skulle bli glad igjen. Det virker som det skjedde med en annen jente eller noe for akkurat nå så kan jeg ikke en gang forestille meg at hele verdenen ens kan rase sammen bare på grunn av en teskjorte.

Nå er det bare noen uker til at jeg skal gifte meg. Kan man tvinge noen til å flytte? 

Min ønskeliste

Før jeg fikk satt meg ned med ønskelisten så tok det litt tid fordi at mamma sa jeg måtte hjelpe hun til og støvsuge stua og rydde på kjøkkenet og sånn i dag.

Men ja, nå har jeg altså endelig lagd min egen ønskeliste med de tingene som jeg ønsker meg mest fordi jeg ønsker meg de og ikke fordi noen andre sier at jeg må ønske meg de:Håper seriøst at jeg får disse tingene heller enn sånne andre ting. Hvis jeg får hest kommer jeg til og besvime av lykke! ;-)

Gryter og glass og sånn???

Idag så hadde vi besøk av tante Merete. Det er altid hyggelig spesiellt fordi ofte så har hun med seg kake eller no annet godt :-) Men så spurte hun meg også om hva jeg ønsket meg i til gave til bryllupet når hun var her! Og jeg hadde jo ikke peiling på hva jeg skulle svare for jeg har jo liksom ikke tenkt på at man får masse gaver når man gifter seg, men det gjør man jo! Så nå har jeg søkt litt på det og så at fotballfrue for eksempel ønsket seg sånne ting som på det her bilde!!

???

Hæææ???? Er liksom greia at jeg får en masser glass og gryter og kaffetrakkter i gave? Mamma sa at det er sånn ting man ønsker når man gifter seg, men det er jo ikke sånn ting som jeg har lyst på!!! Jeg er jo ikke akkurat 20 år heller! Kamerae der kunne jeg godt tenkt meg da hehe

Men ja, nå skal jeg hellre lage min egen ønskeliste med de tingene jeg faktisk har lyst på. Legger ut den her på bloggen etterpå! :-) 

Jeg skal til Paris!

Hei!

Idag sa mamma til meg at jeg og Geir skal til paris på bryllupsreise rett etter bryllupet! Paris er hovedstaden i Frankrike og det er der eifeltårnet og disneyland er, men jeg vet ikke så mye mer om det det enn det egentlig bortsett fra at onkel Martin sa en gang at han hadde spist snegler når han var i Frankrike. Er det sant? Æsj. Jeg skal ihverfall ikke spise snegler. Også snakker de fransk der, men jeg snakker jo ikke fransk så får håpe Geir gjør det. 

 

Jeg har finnet ganske mange fine bilder av Paris da. Det ser jo veldig fint ut.Anniken var i disneyland på sommren ifjor og det var sinnsykt kult men mamma sa at jeg er for stor for og dra dit og det betyr vell ihverfall at Geir er for stor for det. Men kansje de har bade land i Paris? Jeg elsker bade land. Eller er jeg for gammel for det også? Det blir vel uanset litt rart å dra til bade land sammen med Geir. Han forvennter seg sikkert heller at vi skal gjøre sånn voksenting og dra masse på museumer og resturant og sånn.. :/
Min helt egen gullring

Hei!

Idag var jeg med mamma og Geir på storsentret å prøvde på gifte ringer. Det tok ganske langt tid og var litt kjedelig selv om ringen var ganske fin egentlig. De sa de skal lage den sånn at den passer på fingren min for de som jeg prøvde var alt for store, så det gleder jeg meg til. 

Jeg har altid bare trodd at gifte ring var noe man hadde til pynt, men mamma sier at det er for at man skal huske på at man tilhører til noen andre for hele resten av livet. Har tenkt litt på det og jeg tror egentlig ikke at jeg har så lyst til og tilhøre noen andre. Det blir jo litt sånn som at noen eier deg blir det ikke? Og det vet jeg ikke om jeg vil. Ikke for altid ihverfall. 

Jeg får ikke invitere vennene mine i bryllupet :-(

Egentlig så er jeg ikke så veldig glad i dag akkurat fordi jeg og mamma kranglet nettopp. Jeg spurte henne om jeg kunne be Sara og Anniken i bryllupet fordi jeg vil så gjerne at de skal komme så de kan vite at vi kan fortsette å være venner selv om jeg skal gifte meg og ikke se de på skolen hver dag. 

Men så sa mamma at jeg ikke kunne be de eller noen fra klasseni det hele tatt! Det er jo ganske uredferdig for det er jo mitt bryllup så da må jo jeg få be de jeg vil! Skal bare Geir få be sine venner da? De er sikkert gammle og kjedelige sånn som han de også også kjenner jeg de jo ikke en gang. Jeg hadde egentlig gledet meg litt i vertfall til selve bryllups festen fordi vi kunne danset og sånn men nå vet jeg ikke helt lengere likevell......... :-/

Hmmmm.......

Nå som jeg har tenkt litt på det så vet jeg egentlig ikke om det bare er så bra å slutte på skolen alikevell. Hva med jentene mine Sara og Anniken<3<3 ?? Får jeg ikke sett de hver dag lengere da? Det er jo ikke noe gøy. Også liker jeg jo skolen når vi har norsk og jeg kan skrive gøye historier og det får jeg jo ikke gjort hvis at jeg ikke skal gå på skolen. Æsj, jeg vet ikke helt om jeg liker disse bryllups greiene jeg. Virker liksom som at alt skal bli så anderledes etter at jeg har blitt gift.....

Ikke mere skole!!!!

Idag må jeg bare fortelle dere med en gang for idag så skjedde det noe helt sykt! Mamma sa at siden jeg skal gifte meg med Geir så skal jeg ikke gå på skole lengere! For Geir skal visst passe på og gi meg det jeg trenger og så da trenger jeg egentlig ikke å jobbe så mye og sånn selv!! 

Sara og Anniken kommer å bli så syykt misundelige!! Haha neida?Foresten betyr det at jeg slipper og gjøre ferdig matteleksa på uke planen? Håper det for det er litt vanskelig å konsentrere seg om brøkregning nå og desuten så skjønner jeg ikke egentlig bæret av det. For jeg trenger vel ikke brøkrenging nå som jeg skal gifte meg vell?!Spørsmål på Snapchat

Hei på dere!

Siden jeg startet bloggen har jeg fått masse snaps med ting dere lurer på å sånn. Tenkte derfor at jeg skulle lage et innlegg her på bloggen hvor jeg svarer på noen av tingene dere lurer på og viser noen av de snapsene jeg har fått.

Først så vil jeg vise frem en snap jeg fikk etter kjole shoppingen min i går!!  :) Jeg er egentlig enig i at toppen på kjolen kunne vært finre men mamma syns blondene var søte så hun ville at jeg skulle ha den. Men den er ganske fin sånn ellers da?

Jeg husker ikke helt når jeg hilstte på Geir første gangen men jeg har ikke møtt han så mange ganger. Kanskje 1 eller 2 ganger før jeg møtte han på søndag for første gangen etter jeg fikk vite at vi skulle gifte oss.

Mange har lurt på hvordan Geir som jeg skal gifte meg med er. Han er jo snill og hygglig, men han er jo veldig voksen og har skjegg og sånn?. Syns egentlig det er skikkligskikklig rart å tenke på at vi liksom skal gifte oss men jeg tenker at det kan jo ikke være heeelt på ordentlig? For jeg kjenner egentlig ingen andre som er 12 og skal gifte seg?.

Hvis fler lurer på noe eller vil sende meg snaps kan dere snappe meg på thea-2002!! 

Brude kjole :D

Hei!

Som jeg fortalte så skulle meg og mamma i brudekjole butikken i dag og som sagt så gjort! Jeg prøvde cirka 20 kjoler å mamma tok masse bilder av meg hele tiden.

Før jeg kom dit så hadde jeg egentlig bestemt meg for en rosa kjole, og de hadde en i butikken som jeg fikk prøve også. Er den ikke fiiin?!!

Den var skikkelig fin altså, men mamma mente at det ble litt for barnselig med rosa så da ble det heller en hvit med blonder sånn som Jenny Skavlan og Kim Kardasian. Det som var kjedlig var at nesten alle kjolene var for store til meg så hun dama i butikken måtte feste dem sånn at de ikke skulle dette av meg. Lurer på hvorfor de bare har så store størelser?! Hun dama var foresten ganske rar mot både meg og mamma. Det virket ikke som hun trodde på at jeg skulle gifte meg men hvorfor ellers skulle vi ha kjøpt brudekjole til meg liksom?!

Jaja tror i vertfall det blir den på det nederste bildet. Hva syntes dere?!

Se så fiiine invitasjonene til bryllupet blir!!

I dag kom mamma og hentet meg tidlig fra skolen fordi vi skulle hente invitasjonene til bryllupet. Vi tok bilde av meg og Geir sammen når han besøkte i går og jeg syns de ble egentlig ganske fine<3

Blir sykt kult og vise de frem til klassen! Håper jeg får invitere Sara og Anniken og Line.....

I morgen skal foresten jeg og mamma inn til byen og se på bryllups kjole. Yeeeei!! Det gleder jeg meg skikklig til :) Lover og blogge masse fra kjole prøvingen. Hade<3<3

Besøk ferdig!

Nå har Geir akkurat gått!!! Det var ett gannske rart besøk egentlig. Han er veldig hygglig, men han har SKJEGG å er veldig voksen. Faktisk vet jeg at han er 37 ÅR fordi jeg spurte til slutt selv om det var skikklig flaut. Jeg snakker liksom mer til han sånn som jeg snakker til onklen min eller Rolf som var korpslæren min eller en annen voksen.....

Hvorfor vi skal gifte oss egentlig skjønner jeg ikke helt og jeg vet ikke helt om jeg har så veldig lyst, men mamma var hele tiden skikkelig glad og snakket om hvor fint bryllupet skal bli mens han var her. Det er jo bra for da gir de meg sikkert alt jeg ønsker hehe. Tror kansje jeg skal si at jeg ønsker meg og ri på hest til bryllupet sånn som i den jule filmen Tre nøtter til askepott! Det hadde hvert så SYKT kult! Litt sånn som det bildet her :D

Men nå skall jeg øve litt til gloseprøve som vi skal ha imorgen så nå må jeg gå, men lover og blogge mer om bryllupet senere i uken. Hade<3

Besøk av Geir

Hei!

Idag skal vi ha besøk av Geir som er han som jeg skal gifte meg med. Det er litt kleint egentlig :-P Han har jo vært hos oss før og da har jeg hilst på han, men det var jo før at jeg visste at jeg skulle gifte meg med han så alt er jo på en måte anderledes nå som at jeg vet det.....

 Men ok jeg må gå nå kommer han!

Gifte ring

Hei!

I dag har vært en skikklig bra dag for jeg fikk ri på Milan som er favoritthesten min og som er så SYKT fin og snill. Elsker å ri<3<3

Når vi spiste middag så fortalte mamma at jeg og henne og Geir snart skal til storsentret for å finne gifte ringer til meg og Geir. Litt rart for jeg har egentlig aldri gått med ring før, men man må visst ha det på seg når man er man er gift. Egentlig så er det jo ganske fint med ring, for eksempel sånn som disse gifte ringene som jeg fant på bloggen til www.fotballfrue.no (hun er skikkelig flink til og blogge hele tiden og blogget masse om bryllupet sitt når hun giftet seg!!!)Håper jeg kan få en ring som er like fin <3<3 Geir kommer vist på besøk i morgen allerede så tenkte jeg kanskje skulle printe bilder av hvordan ring jeg vil ha og vise til han hehe :):) 

Men nå skal jeg se på film og spise poppkorn så nå må jeg gå. Hade<3<3

Bryllups kjole!

God morgenn!!

En ting som jeg helt glemte og fortelle var at jeg og mamma faktisk skal ut og se på bryllups kjole neste uke allerede. Yaaaii!

Jeg søkte på kjole bilder på google og da kommer hele tiden Jenny Skavland opp. Hun har vist akkurat fått egen internett side hvor hun til og med har lagt ut en hel film om hvordan hun laget kjolen sin! Jeg syns hun var SYKT fin i sitt bryllup. Tror jeg og vil ha en sånn brudekjole med blånder. Jenny er så sykt kul og pen og flink, og hun laget visst brudekjolen sin helt selv også, men akkurat det har ikke jeg tenkt å gjøre da :-POgså vil jeg heller ha krøller i håret og ikke sette opp det sånn som som Jenny, selv om hun var skikklig fin altså.

Men nå må jeg gå for nå skal mamma kjøre meg til stallen.. Føles som en evighet siden sisst jeg ridde så gleder meg skikkelig!!! :D:D

Hade<3<3

Bryllup<3<3

Hallo igjen!

Når jeg fikk vite for første gang at jeg skulle gifte meg om bare en månde så ble jeg egentlig ganske overasket. Men nå som at jeg har tenkt litt mer på det så tror jeg at jeg egentlig gleder meg skikkelig :)

Sjekk alle disse fine bryllupsbildene som jeg fant i sta! Jeg håper at mitt bryllup blir like fint som det ser ut her <3<3 også at jeg kan ha så mye blomster og så en sånn kjempe høy kake og en helt sykt fin brudekjole!!! 

Velkommen til min bryllups blogg!

Hei! Jeg heter Thea og jeg er 12 år og om cirka 1 månde skal jeg gifte meg!!! Så velkommen til denne bloggen som fra nå av skal bli min bryllups blogg. <3Jeg fikk vite av Mamma igår at jeg skal gifte meg. Han som jeg skal gifte meg med heter Geir og det er litt rart for jeg kjenner han ikke egentlig å han er så voksen,men mamma har sagt at det kommer og gå helt fint, så da tror jeg vell egentlig at jeg gleder meg. Det er jo egentlig døds kult og skulle gifte seg, syntes dere ikke? 

Når jeg fikk vite at jeg skulle gifte meg så var det en ting jeg tenkte med en gang at jeg ville og det var at jeg ville blogge om det. Jeg har på en måte egentlig alltid hatt litt lyst til og ha min egen blogg, men så har jeg bare ikke klart og komme på hva som jeg skulle blogge om! Men nå vet jeg jo det.... Så fram til bryllupet som er på 11. Oktober kan du lese om alle forbredelsene mine til bryllupet her på theasbryllup.blogg.no

Ja litt mer om meg foresten: Jeg er 12 år og jeg går i 7.Klasse. Jeg ELSKER hester!!! Akkurat nå bare rir jeg engang i uka, men jeg ønsker meg min egen hest og en dag håper jeg får det. Sånn til vanlig så liker jeg og være med venner og kansje bake og så ELSKER jeg One Direction <3<3<3 (vet hva du tenker, men neida er ikke sånn sinnsyk directioner fordeom altså). Så ja det er meg da egentlig!


Om Meg

Thea

Hei på dere og velkommen til min blogg! Jeg heter Thea og jeg er 12 år gammel og går i 7.klasse. 11.Oktober 2014 skal jeg gifte meg så på denne bloggen kan du lese om mine tanker og forbredelser fram til bryllupet. <3Legg meg til på Snapchat


Thea-2002

PLAN NORGE
Tullins gate 4C, 0166 Oslo
Tlf: 09909 | E-post: info@plan-norge.no

Pressekontakt: Gørill Husby Moore, tlf. 452 84 870 / 22 03 16 37

hits